Centrum De Zonnebloom

 

LEVEN VANUIT JE HART

Maandag 15 januari 2018 start om 19.30 uur de meditatiecursus:
LEVEN VANUIT DE MYSTIEKE RUIMTE VAN JE HART. DE MENS ALS MULTIDIMENSIONAAL WEZEN

We maken als mensheid in deze unieke tijd de overgang maken van het dualiteitsbewustzijn naar het eenheidsbewustzijn. Het is de geboorte van een heel Nieuw Menselijk Bewustzijn, waarin we uitgedaagd worden om te gaan staan voor wie we werkelijk Zijn. Onze bestemming is gecodeerd in ons DNA en dat maakt dat wij niet kunnen vergeten waarvoor wij geboren zijn en wat we hier met z'n allen op Aarde komen doen. Het zit allemaal in ons.
In een overgangstijd vinden er heel wat veranderingen plaats en komt ook nieuwe kennis en wijsheid tot onze beschikking die we daadwerkelijk met elkaar kunnen gaan inzetten. We mogen ons in deze tijd dus weer her-inneren wie we werkelijk Zijn want we hebben veel meer unieke mogelijkheden en capaciteiten dan we tot nu hebben durven geloven. Dat betekent dat we nu mogen gaan beseffen dat we niet langer buiten onszelf hoeven te zoeken naar bevestiging, zelfvertrouwen, liefde en geluk. Alles wat we nodig hebben is al in ons. De sleutel om tot dit besef te komen is te vinden in ons Innerlijk Universum, de plaats waar het licht schijnt in ons Hart en waar we volledig verbonden zijn met onze innerlijke Goddelijke Bron. We noemen deze plaats ook wel de Mystieke Ruimte van ons Hart.

We gaan in deze meditatielessen de reis maken van ons hoofd naar ons Hart en ons verbinden met de Mystieke Ruimte van ons Hart. Vanuit deze ruimte kunnen we contact maken met onze gevoelswereld om te beseffen dat het nu tijd is om allemaal in ons Licht te gaan staan en om op onze eigen-wijze, onze unieke kwaliteiten uit te gaan dragen. In deze meditatielessen gaan we ervaren dat wij Multidimensionale Wezens zijn met veel meer unieke mogelijkheden en capaciteiten dan we tot nu toe voor mogelijk hebben gehouden. Vanuit de Mystieke Ruimte van ons Hart gaan we ons afstemmen op hogere bewustzijnsniveaus die ver boven onze ego-persoonlijkheid uitstijgen en contact maken met de verschillende dimensievelden.

Het wordt een cursus van 8 lessen die door Monique Houben wordt gegeven op de volgende maandagavonden:

  • 15 januari
  • 29 januari
  • 12 februari
  • 26 februari
  • 12 maart
  • 26 maart 
  • 9 april
  • 23 april

Deze cursus kost € 177,00. Trek gemakkelijk zittende kleding aan, neem een schrift, pen en deken of slaapzak mee. Voor info. Monique Houben, tel. 0478-561494 of zonnebloom@hetnet.nl