Centrum De Zonnebloom

 

Healing Arts Lichtremedies

De Healing Arts lichtremedies zijn natuurlijke geneesmiddelen op basis van lichtenergie ontwikkelt door Joanne van Wijgerden.  
Deze lichtremedies herstellen, activeren en verhogen de frequentie van de blauwdruk van het lichaam die in, om en door het lichaam aanwezig is, en de basis vormt van je bewustzijn.
In het lichaam en de lichtvelden er om heen, ook wel auralagen genoemd, zijn al jou herinneringen aan je huidige leven, je jeugd- en kindertijd, aan vorige levens en zelfs aan incarnaties op andere planeten en sterren opgeslagen. Dit kunnen fijne herinneringen en ervaringen zijn, maar ook minder fijne ervaringen.
Om de pijn van die minder fijne ervaringen niet steeds te hoeven voelen, stop je met voelen of ademen in het gebied van de pijn, waardoor de pijn langzaam naar het onderbewustzijn verdwijnt en er een energetische blokkade ontstaat. Een energetische blokkade is dus een gevolg van de verstoring van de lichtmatrix en uit zich in lichamelijk klachten, maar ook in bijvoorbeeld angsten, onzekerheid en depressies. 
De lichtmatrix is letterlijk het veld van bewustzijn (aura) dat je met je meedraagt van leven tot leven. Alles wat je uit een vorig leven niet in balans hebben gebracht, wordt opnieuw een energetisch patroon in je huidig leven. Er is dus eerst een energetische verstoring en vervolgens kan je lichaam zich niet goed ontwikkelen als gevolg hiervan; de herinnering ofwel de oorzaak voor het tot stand komen van de blokkade zit opgesloten in de blokkade zelf, ook weer dwars door vele levens heen.
De lichtremedies van de Healing Arts trillen de geblokkeerde energie los in de aura van een persoon. De geblokkeerde energie gaat stromen en door dat deze gaat stromen, komt bij de cliënt de informatie vrij die opgesloten was in de blokkade.
Dan krijgt iemand bijvoorbeeld spontaan beelden uit zijn jeugd of van een vorig leven en kan meestal zelf zien of ervaren waarom deze blokkade is ontstaan. De lichtremedies hebben het vermogen om blokkades op velerlei gebied  (lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel) te helen en helpen je de verbinding met je essentie, je kern, je Ik Ben, te herstellen.
Aarding, gronding van de hoge lichtenergie tot in de celstructuur in iedere vezel van het lichaam, is een wezenlijk onderdeel van de Healing Arts sessies.

De Healing Arts lichtremedies zijn niet bedoeld ter vervanging van medische behandeling, maar kunnen daarop wel een goede aanvulling zijn. Ze ondersteunen een mens om, vanuit een holistische visie en vanuit de energetische geneeskunde, het zelfgenezend vermogen te vergroten. 

Een afspraak maken voor een Healing Arts sessie kan via ons mail-adres of telefonisch: 0478-561494 / 06-51886966