Centrum De Zonnebloom

WORKSHOP: BRON-ZIJN
Zaterdag 01-04-2023

  

Doel van deze dag is om je BRON-Zijn te ervaren. Je bent tenslotte in deze tijd naar de Aarde gekomen om jouw volledige Bronverbinding te verankeren en te belichamen. Jezelf los te koppelen van het Matrixveld en te beseffen: ‘Ik weet wie Ik Ben, mijn Eigen Bron en dat wil ik blijvend belichamen.’

Vanuit het eenheidsbewustzijn heb je de keuze gemaakt om juist Nu op de Aarde aanwezig te zijn om jouw unieke bijdrage te leveren aan een gigantisch transformatieproces. Je hebt (voor)ouders uitgekozen met de uitdagingen die jij in dit leven hebt te overbruggen om uiteindelijk helemaal jouw eigen uniek Bron te Zijn. In de keuze voor man of vrouw, draag je de collectieve pijn.

In deze workshop reizen we naar het moment vlak voor de conceptie om de ouder en voorouderlijn en de collectieve pijn op te schonen. Daarna mag je in het moment van versmelting ervaren dat jouw Bron-Zijn, jouw unieke blauwdruk, je DNA print, je talenten en kwaliteiten, alle codes die jij nodig hebt, allemaal opgeslagen zitten in dat ene moment van bevruchting.

Wij, Monique & Niek, bieden deze dag een liefdevol en zuiver veld aan. Een dag, waar alle ruimte en begeleiding bij aanwezig is om ook je persoonlijke processen ruimte te geven. Monique als docent en regressie-, reïncarnatie- en zielsprogressie therapeut en Niek als energetisch therapeut en ondersteunend met kristallen klankschaal frequenties. Sinds 3 jaar samenwerkend in het begeleiden van groepen tijdens workshops.

Deze workshop wordt gegeven op zaterdag 1 april.

We starten om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. De locatie is:
Minderbroedersingel 44 in Roermond.
Bijdrage voor deze workshopdag is € 111.

Voor koffie, thee, lekkers en een vegetarische lunch wordt gezorgd.

Wij hopen je deze dag te mogen ontmoeten.
Monique & Niek
 

Voor info en opgave:
www.ziels-blij.nl
info@ziels-blij.nl
Tel. 06-43438370

Monique Houben
www.zonnebloom.nl & www.zielsprogressie.nl
zonnebloom44@gmail.com
Tel. 06-51886966