Centrum De Zonnebloom

WORKSHOP :
DE MYSTIEKE RUIMTE VAN JE HART en IK BEN
Zondag 05-03-2023

   

We leven in een tijd waarin er enorme veranderingen plaatsvinden. Wij gaan ons  steeds meer realiseren dat we er als ziel voor gekozen hebben om juist nu in een lichaam hier op aarde te leven. De grote uitdaging is om te gaan staan voor wie we werkelijk Zijn. Onze bestemming is gecodeerd in ons DNA en dat maakt dat we niet kunnen vergeten waarvoor we geboren zijn en wat we hier met z’n allen komen doen op aarde. We hoeven dus niet langer buiten onszelf te zoeken naar bevestiging, zelfvertrouwen., liefde en geluk omdat alles wat we nodig hebben al in ons zit.
‘Alles is er Al’.

De sleutel is te vinden in de Mystieke Ruimte van het Hart. Dit is de  ruimte waar je in het centrum zit van je energie en direct in verbinding staat met de Bron, Moeder Aarde, je Hogere Zelf en alle andere Zelven in de hogere dimensievelden. Hier bevindt zich jouw Godsvonk of Atoom van Eeuwig Licht.

De Mystieke Ruimte van je Hart is dus een enorme informatiebron waar de wijsheid van de kosmische eenheid te vinden is. In deze ruimte bevindt zich de interdimensionale poort die ons rechtstreeks verbind met de Bron. Vanuit deze ruimte kun je dus niet alleen in contact komen met je onderbewustzijn, je dromen en je intuïtie, maar ervaar je ook wie jij werkelijk bent, waarom je juist nu naar de aarde gekomen bent, wat jouw bijdrage zijn aan het grote Plan, je kwaliteiten en mogelijkheden.

Door de verbinding met de Mystieke Ruimte van het Hart kom je in de trillingsvelden van de vijfde dimensie en hoger en ga je jouw IK BEN ervaren. Vanuit deze verbinding ga je vanuit Liefde de wonderen die er om je heen aan het ontstaan zijn begrijpen en herkennen. Vanuit de Mystieke Ruimte heb je zicht op de Nieuwe Werkelijkheid op Aarde en die is voor iedereen voelbaar aan het worden.

Tijdens deze workshop leggen we aan de hand van een presentatie uit hoe de Mystieke Ruimte van het Hart werkt. Hoe het Hart verbonden is met de verschillende bewustzijnsvelden, ga je de IK BEN ervaren en de Reis naar je Innerlijke Universum, de Mystieke Ruimte van het Hart maken. De kristallen klankschalen zullen je tijdens deze workshop begeleiden.


Wij, Monique & Niek, bieden deze dag een liefdevol en zuiver veld aan. Een dag, waar alle ruimte en begeleiding bij aanwezig is om ook je persoonlijke processen ruimte te geven. Monique als docent en regressie-, reïncarnatie- en zielsprogressie therapeut en Niek als energetisch therapeut en ondersteunend met kristallen klankschaal frequenties. Sinds 3 jaar samenwerkend in het begeleiden van groepen tijdens workshops.


We starten om 10.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. De locatie is: Minderbroederssingel 44 in Roermond.
Bijdrage voor deze workshop is € 111,00 

Voor koffie, thee, lekkers en een vegetarische lunch wordt gezorgd.

Voor info en opgave:
Niek Theelen
www.ziels-blij.nl
info@ziels-blij.nl
tel. 06-43 43 83 70
                                        
Monique Houben
www.zonnebloom.nl & www.zielsprogressie.nl  
zonnebloom44@gmail.com 
tel. 06-51 88 69 66